Kraften i relasjoner

Sammen med flere andre menigheter og organisasjoner inviterer vi til et to timers GRATIS foredrag med to flotte og rause menn – Marco Elsafadi og Tomas Sjødin

Marco og Tomas møtte hverandre i NRK serien FYRTÅRN, der to fine personligheter som ikke kjente hverandre fra før, tilbringer to dager sammen på et fyrtårn. Livsvisdom fra samtalene deres ble skrevet ned og puttet i en flaske, som ble kastet på havet.

I løpet av det første møtet delte Marco og Tomas tanker og viktige historier fra egne liv, og fikk stor respekt for hverandre. Nå gleder de seg stort til å møtes på ny, og plukke opp tråden fra sist.

Linken til programmet: https://tv.nrk.no/serie/fyrtaarn/sesong/1/episode/4/avspiller

Med tema som «Kraften i relasjoner» og «Hvordan oppdage Det Gode Livet» lover de å dele tanker som du kan ta med videre og bruke til noe positivt i ditt eget liv.
– Og hvis du lurer på om flaskeposten ble funnet, lover de å røpe det også …

Konferansier Thomas Neteland

Dato: Torsdag 1.september 2022

Tid: Kl. 19.00

Sted: Vågen VGS, Holbergs gate 23, 4306 Sandnes

Kontaktperson:

Arvid Nesse – 990 95 288

MARCO ELSAFADI er en ildsjel, som først ble kjent som toppidrettsutøver. Han jobber til daglig med sårbare ungdommer og holder motiverende foredrag om samspill, relasjoner og livsglede. Han deler sine erfaringer om hvordan han håndterer motgang og livskriser, og hvordan han veileder mennesker til å reise seg igjen når de har falt.

TOMAS SJØDIN har blitt en slags guru for hvile. Han er svensk pastor, en populær foredragsholder og forfatter av mange bøker, deriblant «Stol på at det lysner», «Lyden av stillhet» og «Det er mye man ikke må».

Meld deg på HER