Basar!

Basar!

Endelig nærmer det seg, årets basar som går av stabelen 23. oktober klokka 14-18. Det blir i kirkerommet på samme måte som i fjor. Alle er hjertelig velkommen!

Orgelkonsert

Orgelkonsert

Torsdag 28. oktober inviterer vi til orgelkonsert med organist Kåre Nordstoga. Orgel: Jehmlich, 1988 F. Mendelssohn (1809-1847) Orgelsonate nr. 1 f-moll Allegro Moderato – Adagio – Andante Recitativo – Allegro Vivace Kåre Nordstoga (1954-) Folketonepreludium over “Korset vil jeg aldri svike»   J.S. Bach (1685-1750) Preludium og fuge e-moll BWV 548   Nicolas de Grigny (1672-1703) Recit de tierce en taille   Johan Alain (1911-1940) 2. Fantasie AWV 91   Ch.M. Widor (1844-1937) Finale fra Orgelsymfoni nr. 6 Billetter kan kjøpes HER

Praksisstudenter

Praksisstudenter

Vi er så heldige her på Lura som får ha 2 flotte karer som praksisstudenter i hele oktober. De vil være i gode hender under Øyvinds kyndige veiledning. Ta godt i mot de å la de få en minnerik tid her hos oss. Tore V. Vorhaug til venstre: “Jeg heter Tore, en 31 år gammel mann fra Oppdal som er midt i prestestudiet. For noen år tilbake var jeg så heldig å få blitt kjent med Jesus. Noe som var så fint at jeg bestemte meg for å studere teologi i håp om at det skulle gjøre meg i stand...

Endelig!

Endelig!

Endelig kan vi samles som normalt igjen, helt uten restriksjoner. Fra og med lørdag kl 16.00 forsvinner alle restriksjoner som antallsbegrensning, krav om avstand til andre, registrering osv. Så dette blir en ny hverdag for oss alle. Vi feirer med å ta vekk alle koronaskilt og ønsker vel møtt til gudstjeneste med god plass på søndag kl. 11.00.

Opprusting av uteområdet!

Opprusting av uteområdet!

Menighetsrådet har en tid jobbet med å finne en måte vi kan ruste opp uteområdet bak kirken. Vi har nå fått 95 000 i støtte fra Norems-legat som gjør at vi snart kan gå i gang med arbeidet. Vi skal også få laget en sittegruppe utenfor kirkestuen med støtte fra kirkevergen og evt. andre midler for å fullføre prosjektet.

Konfirmant-kickoff

Konfirmant-kickoff

Muligens for første gang hadde vi forrige uke to konfirmantkull på en gang. Men nå har vi fått konfirmert 2006-kullet og 2007-kullet, som skal konfirmeres til våren er godt i gang med konfirmantopplegget. Lørdag 4. september hadde vi konfirmant-kickoff, og det kan du se bilder fra her.

Sjømannskirka

Sjømannskirka

Jeg er så heldig å få dele en utsøkt vaffel sammen med sjefen over alle sjefer Ivar. Han er ansvarlig for sjømannskirka her hos oss. Det er åpen kirke hver onsdag fra klokka 11.00 – 14.00 Alle er hjertelig velkommen til en god drøs over en vaffel laget med mye omtanke sammen med en kopp kaffe eller te.

Refleksjoner på en fredag

Refleksjoner på en fredag

Anser du seg selv som en opplyst person? Tenker du at man vet det en trenger å vite? Vi lever i et samfunn hvor informasjonen en søker bare er noen tastetrykk unna. Samfunnet oversvømmes med inntrykk og informasjon i alle former og kanaler. Man tenker kanskje at det er mer enn nok, men er det det? Hvordan kan man vite at man får med seg det som betyr noe og det som er viktig? Dette begynte jeg å tenke på når jeg oppdaget en genial oppfinnelse som jeg fram til nå ikke visste om eller tenkte at jeg hadde bruk...

followme Konferanse

followme Konferanse

6. – 8. august var en god gjeng av ungdomslederene våre, som er med i followme, med på årets followme Konferanse på Solstrand i Lindesnes. Vi var 25 ungdommer og voksenledere fra Lura som reiste på konferansen. Det ble en minnerik helg, der vi alle samlet inspirasjon til en ny høst. Er du mellom 15 (begynt i 10. klasse) og 25 år er du supervelkommen til å bli med i followme-ledergjengen i kirken. Bare ta kontakt med Simon, ungdomsprest. Her finner du et lite bildedryss fra konferansen:

  • 1
  • 2
  • 6