Revelation@home

Nå på fredag skulle egentlig ungdommen samles i storsalen nede i kirkens kjeller. Vi har fått ny scene, nye lys og var klar til å starte opp vårsemesteret på en skikkelig god måte! Revelation er kirkens ungdomsgudstjeneste og feires én gang i måneden. Vi har vært heldige i høst og har fått samles opp til flere ganger. Vi håpte kanskje at smitteverntiltakene ville tillate oss å samle iallfall en liten gjeng. Men denne gangen ble det ikke så lett. 

Vi måtte dra frem nettarrangement fra våren 2020 -revelation@home! En direktesendt gudstjeneste med lovsang, preken og en god dose underholding etterpå. Fredagens gudstjeneste vil bli direktesendt på våre Facebook sider (her), fredag kl. 20:00. Bandet stiller opp, Simon skal ha preken og Anne og Einar skal lede underholding. 

Arrangementet var en stor suksess i vår, og vi er glad for at vi har så flinke ungdommer og teknikkere som hjelper oss med å bevare fellesskapet på alternative måter. Så takk til alle som bidrar til at dette kan skje! Og takk til alle som tar en tur innom for å se hva ungdommen holder på med.