Basar

Tradisjonen tro blir det basar igjen i Lura kirke nå på lørdag kl. 14.00. Også i år har vi valgt å ha basaren oppe i kirkerommet, slik at vi har godt med plass. 

Det blir en ettermiddag fylt med lodd- og åresalg, og ikke minst massevis av kaker, mat og aktiviteter for barn i alle aldre. Årets hovedtrekning har mange flotte premier, blant annet kan du vinne fjordcruise for to, gavekort til Stavanger konserthus, bålpanne og gavekort til Flor og Fjære.

Basaren er en viktig inntektskilde for Lura menighet, og står blant annet for en vesentlig del av finansieringen av stillinger knyttet til Barne- og ungdomsarbeidet. I fjor samlet basaren inn rundt 130 000,- og vi håper på et minst like godt resultat i år! Lura menighet har et rikt barne- og ungdomsarbeid. Blant annet samler vi mange ungdommer nesten hver eneste fredag. Et slikt arbeid krever gode ansatte, og det er noe menigheten prioriterer høyt. Blant annet gjennom at vi har en egen ungdomspreststilling der menigheten dekker størstedelen av lønnen. 

Et lodd til årets basar koster 10,-. Om du ønsker å kjøpe lodd kan du gjøre det på flere måter. Du kan kjøpe lodd direkte på vipps, med å skrive inn valgt beløp og betale til vippsnr: 636381, da blir kontaktinfo registrert automatisk. Du kan også kjøpe lodd av noen som har en loddbok, eller ta kontakt med Torgrim, daglig leder i kirken. Torgrim  treffes på tlf: 982 56 877.

Vel møtt til årets basar!