Som konfirmant i Hana Kirke vil du få del i et variert opplegg der vi blir bedre kjent med Jesus. Vi gjennomfører mye av undervisningen i løpet av leiren i Danmark i vinterferien. Derfor er det viktig at alle deltar på denne.

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Velkommen som konfirmant i Hana!