Søndagsskolen Sprell Levende

Søndagsskolen har et spennende opplegg for barn fra 3 år og oppover.

1. september starter vi opp med SUPERSØNDAG kl. 11.00. Vi møtes på lekeplassen i Håholen barnehage og blir værende ute til det er slutt ca kl. 12.15. Så husk å kle deg etter været. Neste SUPERSØNDAG 29. september og 3. november. Vi avslutter med juleverksted søndag 1. desember. Vi har en gruppe for de aller minste og en for større barn.

PROGRAM

Søndag 8. september og 10. november blir det søndagsskole i underetasjen i kirka kl. 11.00. Vi blir med på første del av gudstjensten. Etter å ha åpnet skattekisten går vi samlet til søndagsskolen.

Når det er familiegudstjeneste så blir vi selvfølgelig med der:

Søndag 18. august kl. 11.00. Skolestartmarkering og kirkekaffe med skoleboller.

Søndag 20. oktober kl. 11.00. Høsttakkefest med speiderne og kirkekaffe på speiders vis.

Søndag 17. november kl. 11.00. Utdeling av 4-årsbok med kirkekaffe.

Søndag 8. desember kl.11.00. Deltakere på Lys våken for 6. og 7. trinn deltar og det blir kirkekaffe.

Fra 3 år og oppover. Barn under 3 år er velkomne i følge med voksen. Kontaktperson: Anne Marie Nilsen, tlf. 90 61 91 07.

Som en del av trosopplæringen blir 4- åringene invitert til å være med på søndagsskolen i høstsemesteret, og 1. klassingene blir invitert til å være med i etterkant av dåpsskolen i vårsemesteret. Både 4-års klubben, gudstjenesten og dåpsskolen er et samarbeid med søndagsskolen i Lura kirke.

Menighetskontoret
Telefon51836690